Vaše prodejna: Najít z 53 prodejen
Zvolte prodejnu

Volejte zdarma: 800 800 480 (dnes od 8:00 do 20:00)

Košík: počet: 0 ks cena: 0

Váš nákupní košík je prázdný

Nakupte ještě za 2 499 a budete mít dopravu ZDARMA.

0 / 2 499

  • Volejte zdarma: 800 800 480
    (dnes od 8:00 do 20:00)

Prohlášení TisknuLevne.cz o ochraně osobních údajů

Naši zákazníci, odběratelé novinek a návštěvníci webu nám svěřují své osobní údaje. My zodpovídáme za konzistentní zásady a postupy pro spolehlivou ochranu svěřených osobních údajů. Zde seznamujeme s těmito zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

Provozovatel serveru TisknuLevne.cz, společnost PENDA s.r.o., IČ 27542114, se sídlem v Jičíně, u Javůrkovy louky 568, zapsaná u Krajského soudu v Hradci Králové pod spisovou značkou C25070, je z hlediska zpracování osobních údajů vedena jako správce, tj. určuje jaké osobní údaje, za jakým účelem a po jakou dobu budou zpracovávány, případně vybírá a smluvně zavazuje další zpracovatele. Společnost PENDA s.r.o. je registrována pod číslem 34365 v registru zpracovatelů vedeného Úřadem na ochranu osobních údajů od 13. 9. 2009.

Ctíme tyto 3 klíčové zásady při ochraně osobních údajů

  • Zákonnost, čestnost a transparentnost

Osobní údaje zpracováváme vždy v souladu se zákonem, transparentně a čestně vůči Vám.

  • Zabezpečení dat, Účelové a časové omezení a přístup k údajům

Máme důkladně zmapována všechna úložiště Vašich osobních dat, používáme odpovídající úroveň zabezpečení a šifrování, abychom zabránili neoprávněnému přístupu nebo zpřístupnění. Monitorujeme a omezujeme přístup jen na nezbytně nutný okruh lidí. Vaše osobní údaje používáme výhradně k účelům uvedeným v době jejich získání a jen po nezbytně nutnou dobu. Vy sami máte možnost kontroly, opravy, doplnění či odstranění Vašich osobní údajů.

  • Předávání a sdílení Vašich osobních údajů

Uvědomujeme si naši odpovědnost a možné riziko při přenosech osobních údajů. K Vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci, kteří jsou vázáni mlčenlivostí a proškoleni v oblasti bezpečnosti zpracování osobních údajů. Osobní údaje sdílíme jen s omezeným počtem prověřených subjektů, které jsou smluvně zavázány poskytnout odpovídající úroveň ochrany.

Účely zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

  • Poskytování služeb a plnění smlouvy

Vyžadujeme jen ty údaje, které nezbytně potřebujeme k vyřízení Vaší objednávky. Typicky se jedná o Vaše osobní údaje v rozsahu: fakturační údaje, dodací údaje, e-mail, telefon.

  • Vedení účetnictví

Jste-li naším zákazníkem, Vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

  • Marketing - zasílání newsletterů

Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), na co klikáte v e-mailu a kdy je nejčastěji otevíráte využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání obchodních sdělení. Jste-li naším zákazníkem, děláme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že Vás naše novinky zajímají, a to po dobu 5 let od poslední objednávky.

Pokud nejste naším zákazníkem, zasíláme Vám newslettery jen na základě Vašeho souhlasu, po dobu 5 let od udělení.

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

Jaké údaje shromažďujeme

Osobní údaje můžeme shromažďovat během Vašeho nákupu u TisknuLevne.cz nebo při komunikaci se zákaznickým centrem naší společnosti.

Údaje, které nám svěřujete:

  • Kontaktní údaje – můžeme shromažďovat osobní a firemní kontaktní údaje, jako je Vaše jméno, příjmení, poštovní adresa, telefonní číslo, e-mailová adresa, a další podobné kontaktní údaje.
  • Platební údaje – shromažďujeme údaje nezbytné pro zpracování plateb, zejména čísla účtů. Neevidujeme údaje jako jsou čísla kreditních/debetních karet, čísla bezpečnostních kódů.
  • Údaje o účtu – shromažďujeme historii Vašich nákupů (včetně sériových čísel vybraných produktů), fakturaci a kontakty se zákaznickou podporou. Sami si můžete uložit Vaše oblíbené zboží nebo název Vaší tiskárny.
  • Údaje o umístění – když si v prohlížeči povolíte služby založené na umístění, můžeme krátkodobě shromažďovat údaje o Vaší zeměpisné poloze a naše webové stránky tak přizpůsobí svoje chování (např. v řazení našich prodejen).
  • Údaje o prohlížení webových stránek – shromažďujeme údaje o Vašich návštěvách a aktivitě na našich webových stránkách. Některé tyto údaje shromažďujeme prostřednictvím našich automatických nástrojů na shromažďování údajů, kam patří soubory cookies.

Předávání dat mimo EU

Data zpracováváme výhradně v Evropské unii, zejména v České republice.

Předání osobních údajů třetím osobám

Většinu zpracovatelských operací zvládáme sami, přesto ve vyjmenovaných případech využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou s námi ve smluvním vztahu v souladu s požadavky směrnice GDPR.

Jsou to zejména následující poskytovatelé aplikací a služeb:

  • Google Analytics – analytika webu
  • Google Adword – inzerce včetně retargetingu
  • Facebook – inzerce včetně retargetingu
  • Acomware - rozesílka e-mailů
  • IT Studio s.r.o. – správa webových stránek
  • Seznam.cz – inzerce včetně retargetingu
  • Heureka.cz – inzerce a dotazník spokojenosti
  • Smartsupp.com, s.r.o. – analytika webu
  • Sklik.cz – inzerce včetně retargetingu
  • Zboží.cz – inzerce včetně retargetingu
  • Smluvní dopravci – doručení zboží
  • Franšízoví partneři – doručení zboží, reklamace

Pokud se v budoucnu rozhodneme využít další zpracovatele, budeme na ně klást nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování minimálně v souladu se směrnicí GDPR.

Zásady používání souborů cookie

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná. Soubory cookies tak pomáhají např.:

  • Ke správné funkčnosti našich stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi;
  • Při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat;
  • Při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji; na základě toho můžeme co nejlépe přizpůsobit naši nabídku Vašim požadavkům;
  • Pomáhají nám zjistit, které reklamy si návštěvníci nejčastěji prohlíží, aby se jim při procházení stránek nezobrazovala stále stejná reklama, případně aby se jim nezobrazovala reklama na zboží, o které nemají zájem.

Na našich stránkách využíváme následující soubory cookie:

Google AdWords, Facebook, Google Analytics, Heureka.cz, Sklik.cz, Zboží.cz, SmartLook

Jak odmítnout používání souborů cookie

Používání souborů cookie lze nastavit pomocí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Soubory cookie lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání jen některých souborů cookie.

Informace o prohlížečích a o způsobu nastavení předvoleb pro soubory cookie můžete nalézt na následujících webových stránkách:

Kontakt s námi, uplatnění Vašich práv

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů. Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám doložíme, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč. Pokud se u Vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme Vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesl námitku proti zpracování.

Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na výmaz (být zapomenut)
Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na Vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré Vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení
E-maily s inspirací, články či produkty a službami Vám zasíláme, jste-li náš zákazník, na základě našeho oprávněného zájmu. Pokud zákazníkem ještě nejste, posíláme Vám je jen na základě Vašeho souhlasu získaného na základě naší marketingové akce. V obou případech můžete ukončit odběr našich e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

Pokud budete chtít využít některého z práv souvisejících s ochranou osobních údajů, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: osobniudaje@tisknulevne.cz, nebo můžete kontaktovat naši Kancelář pro ochranu osobních údajů.

Platnost dokumentu od 11. 5. 2018